De consultants van MovingDot bieden deskundige ondersteuning bij het ontwikkelen van system engineering methoden of bieden projectondersteuning voor uw organisatie.

Het ontwikkelen van systemen gaat niet alleen over techniek, maar ook over mensen en procedures. Systemen hebben een functie, ze worden gebruikt, moeten bediend worden en hebben impact op mensen in hun omgeving. Systems Engineering speelt een cruciale rol als methode ter ondersteuning van het project- en programmamanagement. Vooral als delen van het project zijn uitbesteed aan een andere partij en er sprake is van een inbreng vanuit een diversiteit aan belanghebbenden.

Uiteindelijk draait het om kosten, voorspelbaarheid en voorkomen van ongewenste verrassingen. Daarom staat in projecten waar Systems Engineering wordt toegepast de klantvraag centraal. Ook wordt steeds op systematische wijze geverifieerd dat de verschillende systeemdelen passen in het grotere geheel. In onze eigen projecten passen we de principes van Systems Engineering toe. Ook u kunnen we ondersteunen bij de invoering van deze methode. In combinatie met de uitgebreide expertise die binnen ADSE aanwezig is, zijn we als geen ander in staat de beheersbaarheid van uw ontwikkelproject te waarborgen.

Enkele voorbeeldprojecten