De komende decennia bieden uitstekende kansen

De komende decennia bieden uitstekende mogelijkheden voor de fabrikanten van verkeersleidingsystemen. Het is de verwachting dat ANSP's en luchtvaartmaatschappijen aanzienlijk zullen moeten investeren in nieuwe technologie.

Ook de systeem architecturen en gestandaardiseerde interfaces die ontwikkeld en vrijgegeven worden vanuit SESAR en NextGen voorzien in een langverwachte behoefte vanuit die industrie. Implementatie hiervan klinkt eenvoudiger dan het is. Wij bieden u gedetailleerde kennis van te stellen functionele eisen aan het ATM systeem en de manier waarop systeemeisen door de operationele luchtverkeersleiders wordt geïnterpreteerd.

Wij kunnen u, zowel leveranciers van onderdelen als system integrators ondersteunen met praktijk kennis van de ingewikkelde ATC-operatie. Dit kan vanaf de eerste stadia van het ontwerp tot de uiteindelijke test- en implementatiefase. Ook kunnen we u ondersteunen bij het ontwikkelen van trainingsprogramma’s voor de verkeersleiders. En niet minder belangrijk; assistentie om nog beter op de verwachtingen van uw klanten in te spelen.

Enkele voorbeeldprojecten