Bedrijfsgegevens

Visiting adress:Antareslaan 43, 2132 JE, Hoofddorp
Postal adress:P.O.box 3083, 2130 KB Hoofddorp
Telephone:+31 (0)88 668 3000
Fax:+31 (0)23 5571069
E-mail:info@movingdot.nl

Routebeschrijving

We zijn goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Vanaf Schiphol bent u per trein binnen vijftien minuten bij ons.
From Amsterdam Schiphol Airport, travel time is less than 10 minutes.

Vanaf Schiphol

  • Met de auto: zie onder voor het vervolg.
  • Met de trein: Bestemming Station Hoofddorp. Zie onder voor het vervolg.
  • Met de bus: Neem buslijn 196 (bestemming "Spaarne Ziekenhuis") of de R-net lijn 300 (bestemming "Haarlem NS") en stap uit op Hoofddorp Station. Neem de trap, steek over en dan rechtsaf.Bij het eerste gebouw linksaf (langs Cafe Macchiato) loop dan door tot de oversteekplaats. Dit is de Polarisavenue. Steek over, dan rechtsaf. Volg de Polarisavenue met de bocht naar links. Bij het kruispunt met de Wegalaan, sla hier linksaf en volg de Wegalaan. U loopt dan langs het "Red Office". Volg de Wegalaan tot de kruising met de Antareslaan. Sla hier linksaf en volg de Antareslaan. Het gebouw voor u met het golvende dak is ons kantoor. 
  • Met de taxi: Vraag naar Hoofddorp, Antareslaan 43, dit duurt ongeveer 15 minuten.

Per trein

Bestemming: Station Hoofddorp.
Lopen vanaf het station naar MovingDot duurt ongeveer 10-12 minuten.

  • Verlaat het NS perron aan de noordzijde (weg van de overkapping).
  • Ga beneden aan de trap rechtsaf.
  • Dit is de Polarisavenue. Steek over, dan rechtsaf. Volg de Polarisavenue met de bocht naar links. Bij het kruispunt met de Wegalaan, sla hier linksaf en volg de Wegalaan. U loopt dan langs het "Red Office". Volg de Wegalaan tot de kruising met de Antareslaan. Sla hier linksaf en volg de Antareslaan. Het gebouw voor u met het golvende dak is ons kantoor.

By car

Vanaf de A4:
Neem de afrit Hoofddorp en volg de borden richting 'Beukenhorst-Oost. U komt dan op de Kruisweg, sla linksaf bij de 1e stoplichten (links ziet u het BP-tankstation) naar de Rijnlanderweg. Na ca 200m volg de bocht naar rechts, u komt nu de Polarisavenue. Neem de 1e straat rechts, dit is de Antareslaan, nr 43 is voorbij de bocht. U kunt voor de deur parkeren. 

Vanaf Haarlem/Heemstede:
Volg de N201, ga onder het spoor door en vervolgens de 1e rechts borden Beukenhorst-Oost. Dit is de Rijnlanderweg. VOlg de weg naar rechts, dit wordt de Polarisavenue. Neem de 1e straat rechts, dit is de Antareslaan. U kunt voor de deur parkeren.