We hebben nauw samengewerkt met het lokale management en het operationele personeel om de ontwikkeling van een effectief managementsysteem te waarborgen.

DC-ANSP is verantwoordelijk voor de levering van Air Traffic Services in de Curaçaose Flight Information Region (FIR). Deze verantwoordelijkheid omvat gebiedscontrole voor de FIR en voor controle van luchtverkeer op de luchthavens van Bonaire en Curaçao. Daarnaast is DC-ANSP ook verantwoordelijk voor de productie van de Aeronautical Information Packages (AIP's) van Curaçao, Sint Maarten en de Nederlandse Caribische eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Naar aanleiding van een ICAO universele veiligheidstoezicht audit van de CAA, besloot DC-ANSP om haar kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem te verbeteren. De ambitie: certificeren naar ISO 9001.

Gedurende een periode van drie jaar, werkten wij zeer nauw samen met het lokale management en het operationele personeel om de ontwikkeling van een effectief managementsysteem te waarborgen. Eind 2015 werd de laatste hand gelegd aan het ontwikkelen en implementeren van het QMS/SMS.