aerial photography of clouds

Oprecht, pragmatisch en realistisch.

MovingDot richt zich primair op het verbeteren van het Luchtverkeersleiding Systeem. Zowel bij de beleidsmaker als de luchtverkeersleidingsorganisatie. Onze waarde: het overbruggen van het gat tussen de beleidsmatige en operationele wereld van Air Traffic Management.

 Werelden met een eigen begrippenkader en een eigen dimensie, maar wel onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze mensen bewegen zich moeiteloos in beide disciplines zodat een gekozen aanpak ook daadwerkelijk tot een oplossing leidt. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de operationele luchtverkeerafhandeling zoals bij luchthaven-, en luchtruimvraagstukken, maar ook in de procesmatige inrichting hiervan. Onze kracht is het resultaat in operationele verbetering en beleidsmatig realistische ontwikkeling. Van bestuurlijk niveau tot werkwijze beschrijvingen voor de luchtverkeersleider, veilig en efficiĆ«nt.

 We worden gedreven door de overtuiging dat verkeersstromen altijd efficiĆ«nter, veiliger en duurzamer gemaakt kunnen worden. Een ragfijn samenspel tussen overheid, luchtverkeersdienstverlener en luchtruimgebruiker. We zien het als onze missie om het beste uit deze verschillende werelden bij elkaar te brengen.

Please download our brochure