Praat eerst met Nienke en kom alles te weten over luchtvaartveiligheid

Nienke kan als geen ander enthousiast zijn over vliegtuigen en vliegen. Haar man als beroepsvlieger en Nienke als privé vlieger maken dit al duidelijk. Het verklaart haar liefde voor luchtverkeersleiding en en de wens altijd diens prestaties te verbeteren. Kennis van veiligheidsmanagement, veiligheidsbeoordelingen en haar ervaring met de daadwerkelijke uitvoering van complexe veranderingen geeft haar een unieke positie in het dienstenaanbod van MovingDot.

Nienke begon haar carrière bij de Technische Universiteit Delft met een MSc in system engineering, beleidsanalyse en management. Ze verhuisde naar de Verenigde Staten, waar ze werkte voor de National Transportation Safety Board, Futron, CSSI en the MITRE corporation. In diverse programma's fungeerde Nienke als veiligheidsingenieur en veiligheidsverantwoordelijke.

Nienke's enthousiasme en de grote hoeveelheid kennis en vaardigheden gecombineerd met een onweerstaanbare glimlach, bieden MovingDot een geweldige hoeveelheid expertise in het veiligheidsdomein.