Ondernemer en ingevoerd in de complexe materie van air traffic management

Hans is managing director en een van de oprichters van MovingDot. Een enthousiaste en aimabele vent. Open, eerlijk en plezierig in de omgang. Ook wel een Bourgondiër, waarbij zijn liefde voor wijn als vinoloog daar naadloos in past. Hans’ sterke kant is het aan zich binden en omgaan met mensen.

Hans begon zijn wetenschappelijke loopbaan als aerospace engineer bij het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum NLR en zwaaide af als divisiedirecteur Luchtverkeer waar hij het NLR internationaal verder op de kaart heeft gezet. Zijn persoonlijke kwaliteiten stonden aan de basis van een unieke samenwerking van internationale ATM-organisaties. Bij de Luchtverkeersleiding Nederland was hij als General Manager Research & Development verantwoordelijk voor veel bestuurlijke en ontwikkelende activiteiten van de organisatie, zoals strategie, safety management en aansluiting met SESAR.

Hans bouwt samen met het team van experts aan de groei van MovingDot. Hij is niet alleen actief in projectleiding en –uitvoering, maar als ondernemer ook in het ontwikkelen van MovingDot.