MovingDot ondersteunt Program Safety Office voor de luchtruimherziening

Het Programma Luchtruimherziening is onlangs is uitgebreid met een Program Safety Office. De luchtruimherziening heeft tot doel om, in samenwerking met omringende landen, grote verbeteringen voor het vliegverkeer te bereiken. Daarbij zijn meerdere ANSPs en autoriteiten betrokken, wat bijdraagt aan het belang van een Program Safety Office (PSO).

As part of the safety office, safety experts from MUAC, CLSK and LVNL have begun establishing the work for the overarching safety argument that will be complementary to the tasks of the existing safety management systems. MovingDot is proud to have helped create, and will continue to help shape the safety office, utilising our ATM safety management knowledge and experience to ensure sufficient insights in the safety impacts of the foreseen airspace redesign.