Uitbreiding Flight Procedure Design-team

Onze college Ander Okina heeft recent de basis training voor toekomstige Flight Procedure Designers gevolgd, de PANS-OPS Basiscursus. De volgende stap is dat hij in de praktijk, onder begeleiding van een van onze ervaren Flight Procedure Designers, verder getraind wordt. Het werk is voor Ander niet nieuw, aangezien hij al betrokken is geweest bij meerdere projecten als veiligheidsexpert of als cartograaf. Met Ander voegen we opnieuw een Flight Procedure Designer toe aan ons continu groeiende FPD Team. Welkom bij het Team Ander!

Ander en zijn FPD collega’s zijn klaar om onze klanten te assisteren met kennis, ervaring, professionaliteit en pragmatisme zoals dat alleen bij MovingDot gevonden kan worden.

Ander werkt sinds 2019 bij MovingDot. Naast zijn werkzaamheden als cartograaf en veiligheidsexpert werkt hij ook aan de ontwikkeling van onze digitale ATM dienstverlening.

Klik hier om meer over Ander te lezen.