MovingDot breidt haar FPD portfolio uit

Onlangs hebben we conventionele en RNAV SIDs en STARs ontworpen voor 3 middelgrote internationale luchthavens die continuous climb (CCO) and continuous descend operations (CDO) ondersteunen.

Onze hoogwaardige ontwerpprocessen en procedures zijn compliant met zowel de ICAO- als EASA-regelgeving en op dit moment is MovingDot bezig om als eerste dienstverlener in Nederland EASA certificering te behalen voor het ontwerpen van vluchtprocedures.

Hét #1 ontwerpbureau voor flight procedures in Nederland

MovingDot heeft momenteel 4 volledig gekwalificeerde en vakbekwame flight procedure designers in dienst en op korte termijn wordt er nog een aan het team toegevoegd zodra zijn PANS-OPS-training met succes is afgerond. Naast expertise en vaardigheden hebben onze ontwerpers zeer ruime ervaring met een breed scala aan vliegprocedures en ontwerptechnieken, variërend van conventionele instrumentnadering- en vertrekprocedures tot state-of-the-art PBN-procedures, VFR-procedures, PinS-procedures enzovoort.

Onze creatieve aanpak en expertise zijn bij uitstek geschikt om onze klant optimaal te ondersteunen bij het aanpakken van de airspace- en flight procedure design behoeften. Wij zijn er om u te helpen bij het verbeteren en moderniseren van uw operationele concept en daarbij behorende luchtruimontwerp en instrument flight procedures.