Marjan krijgt projecten en mensen in beweging met haar energieke persoonlijkheid en solide aanpak voor het behalen van resultaten.

Marjan heeft het vak van proces analist en projectmanager geleerd bij Fokker in projecten bij Engineering, Programmamanagement en Logistiek. Naast haar fascinatie voor de luchtvaart is daar ook de liefde voor logistieke oplossingen ontstaan. Na 12,5 jaar Fokker heeft ze haar vleugels uitgeslagen bij Shell en de Bloemenveilingen, en hier haar logistieke en managementkwaliteiten vergroot in een brede variatie van ontwikkelprojecten en logistieke processen. In 2018 is ze teruggekeerd naar de luchtvaart, als Proces Owner voor het Turnaround proces bij Schiphol. Hier heeft ze, in samenwerking met afhandelaren, airlines en de LVNL, diverse verbeteringen in de processen, procedures, afspraken en performance weten te realiseren. Per november 2021 heeft Marjan de overstap naar MovingDot gemaakt met de ambitie om mooie en uitdagende opdrachten in de luchtvaart tot een succes te maken.

Marjan heeft een Master in Management & Organisatie en is Master Black Belt in Lean. Ze is een uitstekende procesbegeleider, met een stapsgewijze aanpak waarin ze iedereen betrekt.

In haar vrije tijd maakt ze, te voet of op de fiets, graag meerdaagse tochten in de bergen. Daarbij is het, net als in haar werk, haar uitdaging om intensief en met plezier samen onderweg te zijn, de omstandigheden te benutten en zo met elkaar mooie doelen te bereiken.