Fatigue Risk Management

Ons #FRM Snapshot geeft snel inzicht waar u staat met #FatigueRiskManagement


Bij MovingDot zoeken we continu naar nieuwe diensten die jou als #ANSP en #CAA ondersteunen bij het behouden en verbeteren van #aviationsafety, maar ook #compliance. Ons #HumanPerformance expertise stelt ons in staat onze dienstverlening uit te breiden met onder meer Fatigue Risk Management (FRM). We maken een momentopname van uw status quo met betrekking tot FRM en geven advies over uw traject om FRM stevig in uw bedrijf te integreren. Verder kan MovingDot u uiteraard helpen met de implementatie, wat zal leiden tot verbeterde veiligheid en naleving door The International Civil Aviation Organization en EASA – European Union Aviation Safety Agency . Luchtvaartveiligheid vraagt te allen tijde aandacht, ook tijdens het herstel van COVID-19.

Operationeel. Pragmatisch. Professioneel. MovingDot.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.