Experts in air traffic
management

Kennis van luchtverkeersleiding

Als air traffic management experts houden wij van ons vak. Wij willen graag onze kennis en diensten met u delen. Samen met u lossen wij complexe Air Traffic Management vraagstukken op. Dat geeft ons energie en u ziet dat direct terug. Uw tijd-kritische veranderingsprocessen én operationele- en safety processen worden effectiever. Uw beleid krijgt operationeel draagvlak en dus werkt het in de praktijk zoals gewenst. Bekijk hieronder onze resultaten en bel ons.

Ontmoet ons team

Projecten

Nieuws & Events

Handelsmissie Vietnam 5 - 9 februari

13 februari 2018
MovingDot neemt deel aan handelsmissie, als lid van het Dutch Aviation Vietnam cluster dat integrale oplossingen aanbiedt aan luchthavens.
lees verder

MovingDot herijkt Luchtruimvisie

6 april 2017
In opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en het ministerie van Defensie, heeft MovingDot de Uitvoeringsagenda van de Luchtruimvisie vernieuwd.
lees verder

MovingDot vernieuwt operationele ATS-documentatie voor DC-ANSP

7 maart 2017
In vervolg op een jarenlange succesvolle samenwerking met DC-ANSP heeft MovingDot de opdracht gekregen om er voor te zorgen dat de operationele ATS-documentatie van DC-ANSP up-to-date is en dat er een beheerorganisatie is ingericht waarmee DC-ANSP zelf de documentatie up-to-date kan houden.
lees verder